Fly Away
Home About Stuffs Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away with my friend from all the bitch for a while "

tagboard

Replace with your cbox code

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

dear kak haras
Saturday, February 22, 2014 • 10:43 AM • 1 comments






/woohyun kecik nk tumpang lalu/ =_=


woot woot kak Haras
ingat aku lagi tak? nisas yg sawit ? hahaha soklan aku mcm sawit je
yeah first of all,
Happy Birthday To You ~ Happy Birthday To You ~ Happy Birthday to Shahirah ~ Happy Birthday To You !
/mohon anggap hari ni masih 22hb. /



mian diatas kelewatan wish bak kata omputih save the best for last tak gitu
even aku tak dpt nak wish kau secara otp mcm org lain buat. yelah kau mana nak call aku kan. hahaha ayat aku berbau kedengkian di situ. takde lah . joke . aku phm sbb aku pakai celcom
cehwah. genap 20 tahun umur kau kak Haras. selamat menyambut hari di mana kau memasuki alam 20-an yg aku rase dpt merubah cara hidup seseorang. kot sekarang dah masuk 20 tahun dah start menggedik suruh mak carikan menantu pilihan ke kan hahaha . oh lupa kau dah ade pakcik myungsoo tpi kena tunggu dia ceraikan dslr dia dulu kan? hoho
hah kak haras, kau ingat lagi tak, bday kau tahun lepas yg kau masuk hospital n then kau text aku dgn ayt sedih kau ckp kau kt hospital n mata kau maybe akan buta. n aku time tu tgh hangout dgn kwn aku tetiba rase panik taktahu nk buat ape. seriyes aku betul2 risau weh. pastu aku mintak fon kwn aku nak call kau. n then kau angkat. kita otp hahahaha ingat tak? tpi aku pn dah lupa aku ckp ape. yg pasti suara kau mmg kacak. ohhemmmjieeee sawit sungguh. tkdelah suara kau suram.lonely. mcm nk bersendirian. terus aku tanya ape yg patut aku pun letak. k tu cite lama. hope bday kau kali ni tak berlaku incident cmtu dah. cukuplah makan kek je jangan baling baling confetti sesuka hati.tu lah kali terakhir kita otp. sobs



mian jugak tahun ni aku tak prepare pape tpi tak brmakna aku tak ingat hari lahir kau. aku dah tanya kau awal awal kau nk hadiah ape kan. n kau pulak dgn poyo nya mnjawab kau nak bahagia. okay foine. aku doakan agar kebahagiaan sentiasa melimpahi kau n keluarga kau . kak haras bahagia aku pun bahagia. tbh sem ni aku sibuk sibuk dgn society sibuk dgn kerenah kwn2 smpaikan kita dah jarang nk chatting lelama smpai pukul 2 3 pagi . aku ghindu baq hiang nak manja manja dgn kau hahaha rindu nak joyah joyah senanya. tpi percayalah aku tak penah lupa kau. tak penah lupa nk stalk kau hahahaha k kantoi.

ikhlas dari hati aku yg paling dalam, aku harap kita akan berjumpa satu hari nanti . kita akan sama sama berjaya . pastu buat reunion bwk famili masing masing kekekeke. semoga kak haras panjang umur dimurahkan rezeki semakin membesar semakin gojes semakin kacak semakin kuat iman semakin syg kt myungsoo semakin ingat akan aku disini hahaha . k tu je lah kot. n lagi satu sir daus mcm mana sekarang? pe cite doh? kau dgn mukhlis bila nk kapel? hahahaha k tu soklan minta penampo

panjang aku membebel cukup lah aku sudahi dgn satu video . adios